6 Mayıs 2008 Salı

karabibere....


06.05.1983 hayatımın tüm anlamının degiştiği,farklı bir boyut aldıgı,yalnızlıgın beni terkettiği o gün,karabiberin hayatıma girmesi ve herşeye farklı bir anlam katması ile başlayan serüvenimizde bir sayfa daha doldu,bir yaş daha bitti,ama bizim için yaşanacak nice mutlu seneler,güzel günler var....
Geçmişi düşündüğümde ve sen dogduktan sonra gecen günlere baktıgımda,utançla hatırladığım zamanlar da var,seni kıskandığım o ilk günler gibi,ya da tam genc kızken yolda elini tutmaya utandıgım gibi...keşke diyorum şu anki aklımla geri dönebilsem,seni şu anki aklımla kucagıma alıp sevebılsem,koruyabilsem,sana gercek bir ablanın yapması gerektiği gibi davranabilsem..ama artık cok gec,o gunlerimiz cok geride....artık bir abla kardeşten çok,bir arkadaş,dost ,sırdaş gibiyiz seninle..sırlarımız var kimseyle paylaşamadıgımız,anılarımız var sadece bizi gülümseten,ve yarınlarımız var umarım cok fazla mutlulugu paylaşacagımız...nerede olursan ol ,kiminle olursan ol, bir telefonun ucunda her an seni dinlemeye,zor anında her derdıne kosmaya hazır,ama hep mutluluklarını paylaşmayı dileyen ablan her zaman seninle..seni seviyorum demek basit kalıyor,kelimeler yetmiyor...bebegım .canım kardeşim iyi ki dogdun,iyiki varsın,iyiki hayatımdasın...

6 Yorum:

saat: 13 Mayıs 2008 06:10 , Anonymous Adsız dedi ki...

Nice mutlu senelere.
Umarım Allah hiçbir zaman ayırmaz sizi.
Kardeş başka birşey , çok seviyorsun hiçbir yere sığdıramıyorsun, her şeyin en iyisi olsun diyorsun kızıyorsun o an eline bir geçirsen neler yaparım diyorsun ama bu düşünce anlık oluyor.
çünkü öyle bir sevgi ki aranızda olan hiç bir şeyle kıyaslanmıyor. Başka bir şeyy. EEEE tüm bunların sonunda söylemeden geçemeyeceğim bu kadar güzel bir sevgiden Chrıs ide mahrum etmemek lazım .
Sen öyle güzel anlatmışsın ki Ayşem i sevmini bunun üzerine bir tane yaparsın Chrıs için.....

 
saat: 13 Mayıs 2008 06:10 , Anonymous Adsız dedi ki...

ben adımı yazmayı unuttum::::::
TUBi

 
saat: 14 Mayıs 2008 02:32 , Blogger Chris'in Annesi dedi ki...

TUBİİ COK FECISIN YAAA ,HEM CHRIS IN ABLASI VAR YANİ NERDEN AKLIMA SOKTUN SEN ŞİMDI BUNU:) KAFAMI KARIŞTIMAA:)

 
saat: 14 Mayıs 2008 02:32 , Blogger Chris'in Annesi dedi ki...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

 
saat: 15 Mayıs 2008 01:11 , Anonymous Adsız dedi ki...

Ablası var tamam . Ama kız kardeş bak ne güzel geliyor kulağa belki de erkek kardeş ömür boyu herşeyinin paylaşacağı .. Düşünsene 2 erkek omuz omuza..
Tubi

 
saat: 18 Mayıs 2008 07:26 , Blogger Chris'in Annesi dedi ki...

tubı cok fecısınnn:)üfff yaaa

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa